Rollercoaster
Lieve allemaal,
Jeetje, wat een verhaal en ervaringen weer. Wat onwijs gaaf maar ook spannend en eng. Ik ben ontzettend trots op je, je kan het! Ben benieuwd naar je volgende verhalen, fijn om te lezen hoe het daar gaat. Dikke kus
Ik lees met verbazing en bewondering je verslag. Wat een geweldige ervaring doe je daar op. Heel moedig van je om op zo'n beest te zitten! Vaak horen we over de jeugd, dat ze weer gigantisch uit de band gesprongen zijn, maar als ik dit lees dan heb ik toch heel veel respect voor jou!
Goed om niet alles tegelijk aan de kinderen te geven, dan blijft het een verassing en leuk.
Heel veel sterkt verder met de kakkerlakken en gekke Gerrie.
We kijken al weer uit naar hert volgende verslag.
Ted & Marjan Pesch
Lieve schat.je rollercoaster floept net binnen en heb hem met vermaak gelezen. Je ben echt een stoere meid die ook van dieren houd, dat blijkt wel. Probeer de humor er in te houden, geniet van de kindertjes en de groette aan gekke Gerrie. Een dikke knuffel van ons Opa.xxxxxxxx
Ja hoor jij op een krokodil? Waar is het bewijs?
Sassie ben trots op je. Dikke kus
Ik zit weer met volle verbazing en met een lach op mijn gezicht je verhaal te lezen! Super trots op je! En ik weet ook zeker dat je het kan! Groetjes aan gekke Gerrie (ik hoop stiekem dat hij al weg is als ik kom) dikke kus
Met verwondering je verslag gelezen en ik moet denken aan mij n tijd in Indonesie,Sascha ook daar waren al die beesten.
Sascha houd de moed erin en geniet maar van die kindjes en
een dikke pakkerd van opa.
hoi Sas, elk weekend ben ik nieuwsgierig wanneer ontvang ik een mail van me dochter over haar bevindingen van de afgelopen week en als deze dan binnenkomt dan staan er weer leuke en spannende ontwikkelingen in. In ieder geval wordt ik thuis niet meer om hulp gevraagd "pap er zit een spin in me kamer wil je die weghalen"waar zo reis niet goed voor is. Sas ik ben super trots op je dat je dit avontuur bent aangegaan en weet zeker dat je als een heel ander persoon op Schiphol zal staan over enkele maanden. Neem initiatief de komende weken samen met Liz om iets neer te zetten waar je trots op kan zijn. Gr papa
Haha gillende Sascha, maar je doet het wel gewoon maar even! Zie je al helemaal voor me met die beesten haha.
Heftig met die kindertjes.. veel succes komende week weer. En je magische zin hé Sas, die heb ik van jou geleerd, ik kan het, ik wil het en ik doe het! Ben trots op je mop. xxx annelies
Dag Sascha!
Mooie en bijzondere nieuwe update weer. Maak er wat van deze week. Doe je ook de groeten aan Liz en Janet?
Groetjes Noor, Kevin en Lieke
Travel Active team
Hoi Sascha, ik. Heb net je verhaal toegestuurd gekregen van je moeder. Wat maak jij veel mee zeg. Super dat je dit doet. Ik ga je verder volgen. Jij kunt echt trots op jezelf zijn. Veel plezier verder. Je bent een topper!????
Die vraagtekens moesten een smiley zijn met een lach, maar die vertaalt ie dus. :)